INICI

El Grup d’Estudis sobre Energia Territori i Societat es un grup de recerca emergent reconegut per la Generalitat de Catalunya en el Registre de Grups d’Investigació (expedient 2014 SGR 473) que vol construir un espai de recerca i debat col·lectiu entorn a l’energia i el seu impacte tant en el territori com en la societat, permetent que les investigacions dels membres del grup tinguin un cos on poder establir-se i nodrir-se. Aquesta pàgina web vol convertir-se en una eina de treball àgil que permeti un coneixement actualitzat de la realitat energètica i la seva implicació social com a resposta al repte actual de la transferència de coneixement en tant que volem donar a conèixer la nostra activitat i la nostra potencialitat dins el sector de la recerca universitària i a la societat en general.
DADES

Ligeets2_15%

|11 juliol 2014|

ESDEVENIMENTS

El proper 27 de març del 2015, Jordi Martin impartirà un curs de CartoDB organitzat per la Societat Catalana de Geografia. Podeu trobar més informació aquí

Anuncis